77. Freaky just got fabulous - not

Varoitus heti alkuun. En suosittele tätä tuotetta - kenellekään. Yksityiskohdat myöhemmin.

Kysehän on ,siis tietääkseni vain Seppälässä myynnissä olevasta, Mattelin lelubrändin Monster High:n Scream Team -kynsilakkasetistä.

Hieman vääristynyt sävy.
Tosiaan ensimmäisenä yllätyin lakkojen muovisista pulloista ja toisena omituisesta levittyvyydestä kiekolle. Levittymisongelman näkeekin tuossa viimeisessä kuvassa; kynnen kärjessä on ikäänkuin kalju kohta, josta lakka vetäytyi pois. Lakka taas oli tahmaista.

Viimeinen ja pahin ongelma oli värjäytyminen. Tein monster high -inspiroituneet kynnet, mutta onneksi käytin pinkkiä lakkaa vain yhdelle kynnelle. Nimittäin kun otin lakat pois, huomasin kivat värjäymäraidat (jotka ovat tietysti parin viikon jälkeenkin edelleen paikallaan). Aluslakasta huolimatta. FAAAAAIL! Muita kahta en uskalla kynsille kokeillakaan: pelottavaa tavaraa. En voi tosiaan suositella tuotetta kenellekään ja toivon ettei kukaan muu rahojaan näihin lakkoihin hukkaa. Hyvin tehtynä tuote olisi voinut olla oikein kivakin, vaikkapa oma lakka jokaiselle päähahmolle jne.

Ei uskoisi että Mattel päästää lelubrändinsä alla jotain näin heikkolaatuista ulos. Toki on mahdollista että heillä ei ole hajua kynsilakkojen ominaisuuksista ja alihankkija tms. on puskenut nämä kauppoihin, mutta firmalta menee pian maine tällaisella meiningillä. Ikävää että lapsille ( ja näemmä ikääntyneemmillekin ) yritetään myydä heikkoa laatua brändin varjolla.


Monsterhigh on siis hirviöteinien (kirjaimellisesti) oma koulu jossa muutama päähahmo seikkailee teineille tutuissa ongelmissa. Ratsastetaan osaltaan muodissa (taas) olevilla vampyyri- ja ihmissusiteemoilla. Sarjan catch phrase kuuluu: freaky just got fabulous.

Itse siis tutustuin Monster High -hahmoihin netin lyhyiden animaatiojaksojen kautta. Ne ovat ihan suloisia ja viattomia ja nuorempana olisin voinut kovastikin hurahtaa ideaan. Tietysti webisodit ovat vain lelujen myynnin väline, mutta ihan hauskaa ajankulua silti.

Tässä linkki sarjan teemalauluun ja tässä linkki yhteen videoista.

1 kommentti:

  1. Teille on palkinto blogissani http://pinjeta.blogspot.com/2012/04/ajattelin-tulla-tallee-nopeesti.html

    VastaaPoista