76. Flormarien paljoutta

Aika ensimmäiselle yhteyspostaukselle. :D Ajattelimme esitellä Flormarin lakkoja, joita meille molemmille on jo kerääntynyt jo mukava määrä. Olisi varmasti enemmänkin, mutta viime aikoina ollut tarjolla vain Supershinejä. Flormarhan siis on Tarjoustaloissa/Tokmanneilla/Seppälöistä saatava halpa lakkamerkki, joka kuitenkin on, ainakin omasta kokemuksestamme, erinomainen hinta/laatusuhteeltaan. Tokmanni-konsernin puolella lakkojen hinta on 1,99 € ja Seppälöissä saa 2 kpl viidellä eurolla. Tokmannin puolelta saatavissa Flormareissa on mysteerinen koneHELSINKI-merkki, mutta Seppälän versioissa ei tätä ole.

Flormar Nail Enamel:

D: Itse omistan kolme peruskokoelman lakkaa. Näiden numerot ovat 240, 402 ja 415. Nämä ovat itsellä peittäneet jo hyvin yhdellä kerroksella, mutta tasaisen lakkauslopputuloksen takia olen laittanut pari. Metalliset 240 ja 415 toimivat paremmin kynnellä kuin 402, jossa on äärimmäisen huono sivellin, joka sojottaa joka suuntaan.

240, 402, 415

P: Minulla on vain yksi peruskokoelman lakka nro. 121 vaalea roosa. Sisältää minimaalista shimmeriä. Peittää kahdella - kolmella kerroksella.

121

Leimauskokemukset:

Leimaaminen peruskokoelman lakoilla onnistuu hyvin, vaikka oikeat Konadit ovatkin parhaimpia.


Flormar Super Neon Colors:

D: Omistan vain N001-lakan Neon-kokoelmasta. Tykkään lakan väristä todella paljon, mutta jos todella etsii neonpinkkiä tämä ei ole se.

N001

Leimauskokemukset:

Leimaus onnistui samalla tavalla kuin tavallisen kokoelman lakoilla.Flormar Graffiti Nails:

D: Olen hankkinut vain kaksi Graffitilakkaa kokeilumielessä. Koostumuksista muihin verrattuna en osaa sanoa, sillä nämä ovat ainoat omistamani. G09 on violetti normaalikoostumuksella kun taas kultainen G10 on oudon paksu ja kuivuu samettiseksi pinnaksi.

G09, G10

P: Halusin kultaisen ja hopeisen cracklen ja edullisimmat vaihtoehdot löytyivät Flormarilta. Kultainen G10 ja hopeinen G11. Shimmerinen koostumus, kuten pullokuvistakin näkee. Kuivuvat tosiaan puolimataksi eli samettiseksi, päällyslakka kuitenkin kirkastaa. Kuten muut cracklet, paksumpi kerros aiheuttaa suuremmat "kraaterit", kun taas ohuempi kapeammat. Koostumus on ohuempi kuin Isadoran creme-pinkissä cracklessani.

G10, G11

Flormar Supershine Miracle Colors:

D: Supershineistä itsellä on numerot U04,U07, U11, U21, U28 ja U29. Tämän kokoelman sisällä on eniten vaihtelua peittävyyden suhteen. Vaikka kaikissa on kimalle pohjana osa on ohuita ja osa paksumpia. U04 toimii vain kimalteena päällä: vaikka kuinka kerrostaisi, se ei peitä kynttä. U07 on myös ohut, mutta tarpeeksi usealla kerroksella peittävä. U11 peittää jo kolmella kerroksella ja U21 yhdellä. Vaaleanvioletti U28 on samanlainen koostumukseltaan kuin persikkainen U04 ja pinkki U29 on sama taas U11:sta kanssa.

U04, U07, U11, U21, U28, U29

P: Minulta löytyy kuusi supershineä. Kolme näistä on ohuita ja kolme peittävän jäljen antavia.

U06, U15, U16, U11, U02, U04

U04, U02

U04 (myös Dimalla) persikkainen pohja ja kultainen shimmer. Ei peitä, sopii vain kimalteeksi päälle.
U02 Vaaleanpunainen pohja, pinkki/vaaleanvioletti shimmer. Ei myöskään peitä vaan toimii vain päällykimalteena.

Molemmat pitävät sävynsä vaalealla pohjalla, tummempien lakkojen sävy luonnollisesti muuttuu kun näitä lisää päälle.

U04

U02

U15

Vaaleanvioletti pohja punavioletti shimmer, peittää vasta kenties 4:llä kerroksella.

U06

Tumma violetti pohja punavioletti shimmer. Näyttää pullossa sinivihreään taittavalta duochromelta. Keinovalossa punaisemman sävyinen kuin kuvassa. Peittää parilla kerroksella.

U16

U16 Violetti pohja, violettia ja näkyvää sinistä shimmeriä. Peittää parilla kerroksella.

U11

U11 (myös Dimalla) Kultainen pohja, kultaista mm vihreään vivahtavaa shimmeriä. Hieman likainen ja tumma kullan sävy. Peittää kolmella kerroksella.

Leimauskokemukset:

Paksummat Supershineistä toimivat jopa leimauksessa. U11 ja U29 näkyvät hyvin kynnellä, jos alla oleva lakka ei ole liian samanlainen väritykseltään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti