73. Haulin' like a boss.

Noo, aika pientähän tämä on alan "ammattilaisiin" nähden, mutta iso lisäys kokoelmiin lyhyellä ajalla. Sen verran huijaan, että eivät ole ihan samalta reissulta kaikki.


Mm lisää glitteriä kerrostukseen ja glitter-sandwicheihin. Vielä kun Tampereen Seppälöihin tulisivat Wet n' Wildin fast dry -lakat ja saisin Party of five glittersin.

Myös pari uutta nudea kokoelmiin, katsotaan onko joku näistä se "täydellinen". Kaksi siis Evelineltä ja yksi H&M:ltä. Myös pari vaaleanpunaista, yksi sheer Evelineltä ja toinen Delialta jonka toivon olevan peittävä babypink.

Sitten yksi Golden Rosen metallilakka ja yksi Flormarin Supershine. Ah ja Delian vihreä.Tässä Dimaltakin löytyvä Wild & Mildin Flash. Violettia ja turkoosia neliöglitteriä. Seppälästä siis.Tässä saman merkin Metallic Rain, kultaista neliöglitteriä. Näissä Wild & Mildeissa haju ei ollut mikään miellyttävä, yh.MNY:n 142A hologrammiglitterpommi. Mikroglitteriä, pienen pientö pyöreää ja pientä hexagon-glitteriä. Vapaavalinnasta.Flormar U16 violetti shimmerpohja ja erottuvaa sinistä shimmeriä seassa. Peittää parilla kerroksella.


Deliat: hopea neliöglitteri 42, babypinkki 58 ja vihreä 65. Toi vihreä oli hullu kortti, tykkäsin China Glazen Electropop kokoelman vihreän nimestä gaga for green ja tämä on minulle sen korvike. Erivärinen, mutta minusta enemmän "gaga" kuin Chinalla. Kuvasta puuttuu vielä smaragdinvihreä nro. 55 jonka swatchin voi Dimalta katsastaa.

Evelinen nudeista ja pinkistä ja h&m:n nudesta en laittanu erikseen kuvia. Evelinen läpinäkyvä babypink on nro. 326 pastel colours -sarjaa. Nudeista keltaisempi on happy colors 602 ja neutraalimman numeron tuhosin avatessani pulloa hampailla :(. H&M:n nude on beigensävyinen ja nimeltään Nerdy, kiva peittävä perusbeige.

Vielä odd bottle out eli Golden Rose Metallic 12, tumma pinkki shimmerinen foil.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti