71. Rantakynnet ja ostoksia

Valitan taas kerran pitkää hiljaisuutta, sillä selaimeni ei jostain syystä ole ollut yhteistyökykyinen ja ei ole antanut lisätä kuvia Bloggeriin. Sai kuitenkin viimein päivitettyä selaimen, ja kuvien laitto onnistuu taas. ^^

Postiluukusta tipahti pieni tilaus MiMaxilta jokin aika sitten. ^^ Tuli hankittua kaikenlaista pientä kivaa: helmimurskaa, strasseja, kynsiteippi, Saffronin kynsilakka ja yksi XL-laatta. Tämä oli paljon parempi kuin aikaisempi tilaamani, sillä kuviot ovat suuremmat kuin Konadin laatoissakin.

Sumeita ostoksia

Sitten tuli ostettua Jos edes kynnet -kirppikseltä kolme lakkaa. Yksi on jo pitkään himoitsemani Orlyn Sea Gurl, jota olen käyttänyt alla olevissa kynsissä. Toiset ovat mini-Orly Grape Glitz ja Models Ownin Nude Beige.

Orly Grape Glitz, Models Own Nude Beige ja Orlyn Sea Gurl

Tämän hetkisissa kynsissä oli pakko testata Sea Gurlia ja tuli toteutettua kesäisemmät rantakynnet. Orlyn päälle tuputtelin CCUK:n 247 Amethystä ja Wild and Crazyn w136 Ticklish Toesia. Lisäksi lisäsin pari strassia. Tykkään tästä liukuvärjäyksestä todella paljon, vaikka CCUK:n tilalla voisi olla lakka, joka näyttäisi enemmän siltä että kynsien kärkiin olisi tarttunut hiekkaa. Harmillisesti pullossa näytti ruskeammalta, kun taas kynnellä sai hopeaisen sävyn.

Keinovalossa
ja automaattiasetuksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti