69. Yöllisiä näperryksiä

Ollut kiireitä oparin kirjoituspuuhissa ja kynnet jääneet yksiväriksi naputellessa. Tuli kuitenkin leikittyä maalarinteipillä, jotta sai ranskiskärjen violettiin manikyyriin. Itse ei osaa tehdä lakkausta vapaalla kädellä ja tipit olivat päässeet loppumaan.

Lakkoina toimi Lumenen Nateral Coden 14 Party on ja Goshin Purple Heart ja lisänä Kissin hopeaglitter-artliner. Kynsien lopputulos ei ollut täysin sitä, mitä ajatteli artlinerin levityessä paksusti, mutta tykkään etenkin Purple Heartin värin muutoksista. Tosin sen vihreä sävy vähän riiteli muun värityksen kanssa, mutta aina ei saa kaikkea mitä haluaa. :D

Normaali valaistus
Ja salaman raiskaamaa väritystä
Toisista kynsistä, mihin testasi unen puutteessa neljän aikaan yöllä, tuli otettua huonossa valossa kuvat ja eivät sen takia olleet hyvälaatuisia. Tykkäsin niistä kuitenkin paljon kynsillä. Näissä lakka oli Beetle Juice -kokoelman Golden Green. Ainoastaan nimettömiin käytin Wet'n Wildin Wildshinen valkoista, joihin leimasin kukkia Konadin laatasta.

Golden Green peitti parilla kerroksella, mutta tuntuu että Models Ownin lakoissa on paljonkin voimakkaampi tuoksu, mihin lakoissa yleensä törmää. Sen kuitenkin voi antaa anteeksi lakan muitten hyvien puolien takia.

Keskeneräiset...
...ja valmiit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti