60. Kivimuodostelmia horisontissa

Vaikka joskus on selkeä visio mitä on tekemässä, lopputulos ei vain aina miellytä. :D Näin kävi taas parissa kynsissä. Joskus pitäisi kuunnella sisäistä pientä ääntä kynsi tehdessä, että nyt ei vaan tule onnistumaan, luovuta jo suosiolla ja kokeile muuta. Mutta ei, aina on pakko jatkaa ja kärvistellä sitten joka kerran kun katse osuu kynsiin.

Ensimmäisenä tein kynnet joissa on Wild and Crazyn Ticklish Toes pohjana ja kärkiin yritin nuppineulalla saada valumat mustalla lakalla. O.o En tiedä johtuneeko juuri siitä että kuvasi näitä kuten aina eli kärki on toisinpäin kuin luonnollisesti, että lakka ei näytä valumilta vaan epätoivoisilta ja epäonnistuneilta Stonehenge-kivien muodostumilta. Tykkäsin lakkojen kontrastista toisiinsa nähden, mutta olisi pitänyt ehkä pyrkiä johonkin muuhun kuin valumiin. :D Ja Ticklish toes -kerroksen olisi voinut jättää läpinäkyvämmäksi.
Toisina on sitten vähän samalla idealla toteutetut, mutta tällä kertaa nufusilla ja valkoisella lakalla. Valkoinen, varsinkin pisteissä, näyttää kokkareiselta ja nufun kauneus ei näyttäydy paljaalla kynnella ja tekee vain epätasaisen pinnan valkoiseen. Mustana tässäkin tapauksessa olisi voinut täyttää hieman paremmalta. Lisäksi kuvissa on äärimmäisen kuivat sormet. :D
3 kommenttia: