59. Flash a-ah, savior of the universe!

Queenin sävyttämän otsikoinnin takana on yksinkertaiset mustat kynnet glitterkärjillä. :D Taistelin tieni läpi tuulen ja tuiskun läheiseen Seppälään tarkistamaan olisiko siellä vielä Beetle Juicea tarjolla. Valitettavasti ei, mutta mukaan tarttui silti pari lakkaa. Nämä ovat Wild & Mild merkisiltä, jotka kyllä ovat samanlaisessa pullossa kuin Wild and Crazyt. :D En tiedä onko nimi vain päivittynyt.

Toinen on vain perusmusta numerolla 2 - Black Cat, jonka laitoin pohjalle ja päälle tuputtelin toista uutukaistani nro. 61:stä, jonka nimi on Flash. Se on ihanan monivärinen glitterlakka, jonka hileet ovat pääasiallisesti violetteja, mutta joukossa on myös hopeaa ja turkoosia.

Yksi kerros glitteriä

Ja kärjissä toinen kerros.


Tykkään glitterlakasta todella paljon. :D Saa nähdä kyllä kuinka paljon tulee käytettyä, sillä se on niin voimakas jo yksistään kynnellä. 

5 kommenttia:

 1. aika outoo jos niitten nimi on vaihtunu on kyllä samat pullot!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Ilmeisesti molemmat ovat eestiläisen jakeluyhtiön Careria LLC:n kautta, kuten myös Sinful Colorsit. Jospa Wild and Crazy on vaihtamassa merkkiä, sillä merkin isossa tuotekuvassa on noi Wild & Mildinkin lakat. (http://careria.ee/admin/upload/nail%20polish.JPG). Saapa nähdä mitä alkaa näkyä kaupoissa enemmän. :D

  Ashesela: Thanks. ^^'

  VastaaPoista
 3. Oon katellut tuota Flashia muutamaan otteeseen Seppälässä, mutta hylännyt sen jotenkin mitäänsanomattomana. Nyt näiden kuvien perusteella voisi hankkiakin. Tykkään tuollaisesta monivärisestä glitteristä, varsinkin juuri tuolla tavalla käytettynä. Näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Saisi tulla lisääkin näitä erivärisiä glittereitä Wild and Mildilta.

   Poista