57. Lyhyiden kynsien valtakausi


Siivotessa matot päättivät katkaista pari kynttä, jolloin tartuin saksiin ja napsin muutkin saman pituisiksi. Myös blogitoverini Prunella lyhenteli omansa, joten jonkun aikaa tulette näkemään lyhyitä. Jotenkin paljon haastavampaa yrittää keksiä koristeluja lyhyihin kuin pitkiin kynsiin. o.O

Alkuviikon kynsinä toimi Models Ownin Beetle Juice -kokoelman Emerald Black, johon myöhemmin leimasin päälle uudesta Konadin laatastani m63 monimutkaisemman kiehkuran Konadin hopeisella lakalla. Tykkäsin kynsistä, mutta uskon että tätä lakkaa tulee enemmän käytettyä kesällä, sillä talvivalaistuksissa se näyttää lähinnä mustalta.


Toisina kynsinä on Golden Rosen Matte Velvet sarjan nro:lla 105 tehdyt. 105 on enimmäkseen turkoosinvihreä lakka. Tykkään lakan väristä ja koostumuksesta todella paljon ja tulikin hamstrattua tuosta sarjasta heti myös punainen, sininen ja violetti. Koristeeksi leimasin kuviot Konadin laatasta m71 ja lisäsin pienen strassin keskellä olevaan koloon. Kuvioiden asettelussa olisi paljon parannettavaa, sillä ne ovat miten sattuu ja osa on vinossakin, mutta muuten tykkäsin kyllä kuviosta. Koin aamulla ahaa-elämyksen että kuvioin voi laittaa kynnen alaosaan kärjen sijastakin. :D Nimimerkillä asuin kymmenen vuotta talossa, ennen kuin huomasin keittiön lasikaapin oven kuviot. 

Golden Rose -mattoja
Tämän hetkiset kynnet

4 kommenttia:

 1. This is so beautiful!!! :D

  I nominated you for the Cute Blog Award. :D
  http://artevolve.blogspot.com/2012/01/cute-blog-award.html

  I only added my blog link to show you to the page where I nominated you.

  VastaaPoista
 2. mitä noi kynslakat on? onko ne jotenkin erikoisempia ku tavalliset ???

  VastaaPoista
 3. Ashesela: Thank you so much. ^_^ We really appreciate that you thought of us.

  Heebo: Golden Rose merkin matta-sarjaa, jota saa Seppälästä. Lakoissa tosiaan on mattapinta perus kiiltävän sijaan. Valitettavasti noihin kynsiin eksyi automaattisesti kiiltävä päällylakka strassien kiinnityksessä, joten mattaefekti jäi piiloon. :D Lisäksi noilla lakoilla ei tule yhtä voimakasta mattapintaa kuin mitä saisi esimerkiksi Mavalan Color-Matt päällylakalla.

  VastaaPoista