56. Kohti uutta vuotta

Vihdoin paluu arkeen. Oli niin kiireinen joulun aika, ettei tullut päivitettyä tänne mitään tai edes tehtyä joulukynsiä itselle. :D Kuitenkin katse uuteen vuoteen ja testasin tänään kynsivaihtoehtoa. Itse kyllä lapsesta asti inhonnut rakettien ääntä, mutta muuta vikaa vuoden vaihteessa ei ole. 

Aluksi kuitenkin pieni joululahja eli sain siskoltani kolme Color Clubin lakkaa. Nämä ovat glitterinen Wild and Willing, vihreä Rule Breaker ja Resort to Red. Äärimmäisen ihania värejä, sormia syyhyttää kokeilla näitä kynsille. :)Mutta kynsille eksyi taas Opin Crown me already. :D Tuntuu, että viime aikoina tätä käyttänyt kaikessa. Mutta pohjalla Evelinen 417 Holografic lakka. Kivan värinen, mutta ei tosiaan tee oikeaa holo-efektiä kynsille, jos sitä hakee. Päälle laitoin yhden kerroksen Crown me alreadyä ja päälle leimasin konadin m60 levystä kokokynnen kuvion. Kynsistä tuli ihanan kimaltavat taas ja tykkään leimauksesta sen päällä. 

Kynnet ilman leimausta.
Ja leimauksella.
Käytetyt lakat.

Pakko pian ostaa lisää kokokynnen kuviolaattoja, sillä omistan Konadilta vain kaksi ja alkaa jo kyllästyttää. Tosin *köh* käyttänyt molemmissa laatoissa vain yhtä kuviota. :D Tarvitsen laattoja joihin voisi itse kustomoida mitkä kuviot haluaa. Tilasin joku aika sitten MiMaxilta CK-04 -laatan saadakseni lisää kuvioita, mutta sen kuviot ovat paljon Konadin laattoja pienemmät ja joskus niistäkin on vaikeaa saada koko kynnen kuviota. :(

1 kommentti: