52. Let it snow

Viime päivinä juossut ympäri kauppoja ja yrittänyt etsiä puuttuvia joululahjoja. Vaikka sitä kuinka on yrittänyt aloittaa ajoissa lahjojen hankkimisen, jää viime tinkaan aina ne ihmiset, joille tuntuu mahdottomalta löytää sopivaa lahjaa. Tämän takia ei ole uhrautunut kynsillekään aikaa ja olen onnistuneesti saanut tuhottua lisää niin kynsien pituutta kuin kynsinauhojakin. :D Miten niin talvella olisi hyvä käyttää hanskoja.

Tänään tuli kuitenkin tehtyä kynsille aika monessa blogissa nähty lumihiutale-design. Itse käytin pohjalla MNY:n likaisen kultaista445:sta. Reunat tuputin Flormarin U11:sta - tosin olisi voinut olla paljonkin tummempi, jotta olisi tullut sävyero, jota hain tällä. Nyt efekti teki vain pohjalakasta likaisemman, mutta tykkään väristä kuitenkin paljon. Kuviot päätin leimata Konadin laatasta m20, vaikka ensin mietin artlinereillä leikkimistä. 

MNY:n 445:sessa on hyvinkin epätasainen pinta, joka häiritsee omaa silmää hieman, kun on tottunut lakan tasaiseen pintaan, En ole varma johtuuko se ihan koostumuksesta, vai saanko tähänkin lakkaan jollakin ilveellä ilmakuplia. :D Ehkäpä näitä jakselee katsella ainakin päivän ennen kuin alkaa tehdä uusia, joihin on kyllä kasoittain ideoita.

1 kommentti:

  1. "Näyttää tosi kivoilta, olikos nää nyt normikynän kokoisia vai isompia? Ai kun saiskin vastaavina kun goshin vedenkestävät puikot.... "
    Kaikki nää pitäisi saada täysikokoisina kyninä myös, omistani 5 on niitä minikokoisia jotka tuli jonkun juhlasetin mukana.
    Kaikki noi ei tosin tartu sisäluomeen millään, mutta sama vika mulla on ollut UD:n, MAC:n ja Goshinkin kanssa :/

    VastaaPoista