49. Dragon Age -kynnet

Ei ole pitkään aikaan ollut yhtä hauskaa kynsiä tehdessä. :D Viikko sitten sain pelattua uudelleen Dragon Age 2:sen ja sen lisäosaa pelatessa tuli mieliteko toteuttaa Dragon Age-henkiset kynnet. Ennen kuin ryhtyi aikeesta tekoihin oli pohdittava osaako sitä edes tyydyttävästi tehdä mitään kuviota pelimaailmasta. Lopulta päädyin latausikkunoissa ja randomeissa säkeissä olevaan lohikäärmekuvioon ja veriroiskeisiin, jotka ovat Dragon Agen määrittelevä seikka. :D

Inspiraation lähteillä
Hawke löytää sopivan kuvion Alianagen nurkassa majailevasta säkistä.

Pohjalakkana on Seppälästä hankkimani Wet'n Wildin Wild Shinen E449C French White Creme. Lakkana juuri sellainen kuin tarvitsi näihin kynsiin, mutta koostumukseltaan painajainen ranskalaista manikyyriä ajatellen. Erittäin juoksevaa ja vaatii vähintään kolme lakkakerrosta ollakseen tasainen ja peittävä.

Roiskeet loin Wild and Crazyn kahdella punaisella lakalla eli tummemmalla w218 Sagittariuella ja vaaleammalla w44 Granadalla. Lisäksi tuli koitettua uutta tekniikkaa roiskeiden luomiseen eli pilliä. Alustalle tiputetaan pisara lakkaa ja painetaan pilli siihen. Lakkaa voi hieman myös vetäistä pillin sisälle, jos se ei nouse pisarasta pilliin. Sitten vain puhaltaa pilliin 10 sentin etäisyydellä kynnestä, joka sitten luo roiskeita. :P Äärimmäisen sotkuista, mutta sormet voisi suojata ennen leikkimistä. :D


Käytetyt lakat

Olen äärimmäisen tyytyväinen roiskeisiin, mutta lohikäärmeksessä olisi parannettavaa. Kuvio pääsi leviämään puhdistaessani kynsinauhoja ja viivoista ei tullut ihan sitä mitä piti. Kuitenkin kerrankin osasi toteuttaa visionsa kynsille asti ja kynnet ovat yhdistettävissä pelin ulkoasuun. 

* Disclaimer: Ainuttakaan hurlockia ei satutettu kynsiä tehdessä.

3 kommenttia:

 1. YAY!! Well done! I love the Dragon Age games. ^-^

  VastaaPoista
 2. Hienot teemakynnet :D Ja kiva nähdä välillä jotain ihan erilaisiakin toteutuksia :)

  VastaaPoista
 3. Ashesela: Thank you, I do too. <3

  Yonna: Kiitos. :D Ainakin löysi tekniikan myös seuraavan vuoden halloweeniin, vaikka ei oikein sovellu yleiseen käyttöön.

  VastaaPoista