48. Hopeisia kukkasia

Tuli testattua Helsingin ostoksista MNY:n 673, joka siis on musta lakka hopeisella hileellä. Inspiraation kynsiin sain blogitoveriltani, kysyttyäni apua omassa päättämättömyydessäni. :D Lakan levittyvyys on hyvä ja se peittää kynnen kahdella kerroksella. Yleensä omistamissani glitterlakoissa tarvitsee ainakin kolme kerrosta, joten tämä oli positiivinen yllätys. Lakan poistaminen oli sitten toinen asia - tuli hangattua muutama tovi. :P Ei ole koskaan sisäistänyt sitä, ettei se hankaaminen poista lakkaa vaan se poistoaine.


Vasen käsi

Koristelut on tehty Kissin Nail Art lakoilla, mutta pitänee satsata akryyliväreihin, sillä lakoista tulee aina liian paksut. Pahoittelen, että kynnet kuvissa ovat jo kärsineet käytössä - tuli pikainen meno kotipaikkakunnalle ja vaikka otti kameran ja kynsilakat mukaan, muistikortti jäi koneeseen kiinni. :P
Pitää harjoitella paljon enemmän kuvioiden tekemistä kynsilakoilla. :D Mikään ei mene koskaan niin kuin Strömsössä. Tykkäsin kuitenkin paljon lakasta, sillä vaikka se on kaukaa katsottuna perusmusta, läheltä siinä on itsessään jo se juju.

Tärkein ostos pitkään on Tangle teezer, joka tuli viimein hankittua. Vaikka ostin paljon suolaisempaan hintaan Suomesta sen sijaan että olisin tilannut, kuten Prunella olen äärimmäisen tyytyväinen. En aikaisemmin koskaan ole saanut kammattua hiuksiani märkinä ja ongelmani siinä, että alahiukseni ovat kiharat kun päällyhiukseni ovat suorat on kadonnut. :D Ilmeisesti niiden pitää vain kuivua suorina.


Violetti muruseni, joka ei jostain syystä halunnut kääntyä oikein päin. O.oEi kommentteja:

Lähetä kommentti