46. Space Cadet

Mm, multikromaattista parhautta nimeltään avaruuskadetti. Ja edes vähän luonnonvaloa. (Ja hieman kärkikulumaa.)


Oho, kaksi kättä! Sen etuja, että kanssabloggaajani Dimavarien oli käymässä täällä kaukaisessa etelässä.


Bottle shot, lakka on luonnollisesti Orlyn Cosmic FX kokoelman Space Cadet, himottu ja toisinaan vaikeasti saatava multichrome-mahtavuus. Vihreää, violettia ja kultaa hohtoa yllättävän ohuella koostumuksella. Vaatii yksinään ainakin sen kolme kerrosta peittävyyteen.


Omassa lakkauksessani yritin liu'uttaa kadettia sienen avulla, mutta paremman tuloksen olisi saanut ihan perinteisellä lakkaustekniikalla. Kadetin alle tuputin Flormarin violettina hohtavaa U15:ta (supershine miracle colors) joka on täsmälleen samansävyinen violetti kuin kadetin violetti hohto. Tuputtelun takia kynsinauhan lähellä väri näyttää epätasaiselta ja vain kärjessä lakka on tummimmillaan ja aidoimmillaan. Tulen kokeilemaan tätä kyllä mustan päälle.
Ja tässä keinovalokuvassa violetin shimmerin oikea värisävy.

...

Bonus: Nysvää nysvää kynsinauhojensa kimpussa... tuhma Prunella!

-Prunella

4 kommenttia:

 1. Vautsi vau! Ihania värejä sekaisin :)

  VastaaPoista
 2. Ääh, ihana toi lakka, on jo tosi pitkään ollu ostoslistalla! :D

  VastaaPoista
 3. Ashesela: Thank you very much! :)

  Yonna: Samaa mieltä, jännää miten samassa lakassa tulee näkyviin niin eri värejä, siinä mielessä nämä duo- ja multichromet on kyllä parhautta.

  Inkku: Mullakin aika kauan kesti että sain tuon hankittua, aika harvoissa nettikaupoissa sitä on ollu saatavilla. nailetc.com:sta itse löysin, hetki sitten siellä myytiin vielä OPI:akin, mutta ei enää..

  VastaaPoista