47. Blogistishoppailua (part 2)Pienen pienet ostokset ja niistäkin vain Lemony Flutter on normaalisti saavuttamattomissa meille pääkaupungin ulkopuolella asuville (paitsi nettikaupan kautta tietysti). Lemony Flutterin lisäksi siis vain neljä halpalakkaa lähti mukaan kaupoista eli kosmetiikan suhteen päästiin halvalla, ruuan kanssa ei niinkään..


H&M:n Disneyn Bambi-teemainen likainen minttu tai harmaanvaaleanvihreä nimeltään On Ice. Oikein hauska, hieman erikoinen väri. Samaa Bambi-sarjaa löytyy myös hieman tomuinen roosa, joka jäi hieman kaihertamaan.


Maybellinen edullisemmalta sisarjarjalta MNY:ltä tuli poimittua taas muutama tuote. Erittäin mielenkiintoisia ovat uudet nail care -kynsienhoitotuotteet joihin kuuluu mm. tämä pikakuivattava päällyslakka. Lakka kulkee Drying Effect nimellä. Kuten näkyy lakan sivellin on massiivinen ja hyvin pörheä, hyvin silti toimii levittäessä ja lakan koostumuksessa ei ole valitettavaa. Johonkin todelliseen pikakuivattavaan verrattuna teho on vaatimaton, mutta hintaansa nähden ihan pätevä kaveri. Vielä en osaa sanoa mahdollisesta paksuuntumisesta koska käytän ensin vanhan Mavalan päällyslakan pois alta. Parempaa arviota tehoista ja laadusta siis tulossa myöhemmin.


447

Varsinaisina värilakkoina mukaan tarttui ylempi musta kultaisella shimmerillä ja alempi harmaa sinisellä ja pinkillä shimmerillä.

Tummemman lakan (numero 447) kuva ei ole siinä mielessä onnistunut että lakka näyttää vaaleammalta kuin kiekolla, eikä kynnellä/kiekolla tuo kuvassa kirkkaana ilmenevä shimmer oikein näy. Eli jos haet tummaa lakkaa näkyvällä jujulla en suosittele tätä.

Vaaleamman (numeron 446) kuva on huomattavasti lähempänä totuutta. Se on kiekolla selkeästi harmaa ja shimmerit näkyvät keinovalaistuksessakin.


446
Ah, sitten se mitä Helsingistä oli tarkoituskin hankkia eli Lushin Lemony Flutter -kynsinauhavoide. Todella paksua riittoisaa tavaraa joka liikaa levitettynä tuntuu hyvin öljyisältä käsissä. Eli tämän käytössä salaisuus on levittää sitä kevyellä kädellä, tällöin tuotetta jää todennäköisesti vielä lapsenlapsillesikin perinnöksi.

Ainesosaluettelosta löytyy ensimmäisinä luomusitruunahaudukkeen jälkeen karitevoi ja mehiläisvaha ja sitten kasa erilaisia öljyjä, eli kosteuttavaa todellakin. Väriltään tuote on iloisen keltaista ja tuoksu luonnollisesti erittäin sitruunainen tuon sitruunahaudukkeen takia.

Avonaisesta purkista olevassa kuvassa näkyy voiteessa kahta värisävyä. Vaaleampi osa oli kosketuksissa kannen kanssa ja koostumukseltaan heti voidetta. Tummempi osa on vahamaisen näköistä ja tuntuma on myös kevyesti vahainen, mutta pehemenee hetkessä samanlaiseksi voiteeksi kuin vaalea. Eli ilmeisesti ilma saa mehiläisvahan ja/tai karitevoin hieman kovettumaan pinnalta, mutta lämpö palauttaa tai rikkoo tämän koostumuksen.


Lushilta olisi tehnyt mieli napata mukaan paljon muutakin, mutta liikkeen tuoksuvassa ympäristössä iski oikeastaan runsaudenpula

-Prunella

2 kommenttia:

  1. Hyvät shoppailut :) Tonne Lushiin täytyy itekkin päästä pian...

    VastaaPoista
  2. Hei tää selvensi tosi paljon! Ihmettelinkin, miksi mun Lemony Flutter oli aluksi kaksivärinen ja miksi se on muuttanut väriään miten sattuu :D

    Mulla on myös tuo On Ice, mutta inhoan sitä. Ostin sen vain nätin värin kanssa, mutta oon hylännyt sen jo kahdesti. Ensimmäisellä kerralla paksuuden takia. En saanut sitä vain levittymään kivasti. Toisella kokeilukerralla lisäsin ohentelin sitä reippaasti, mutta se oli edelleen jotenkin omituisen paksua. Ärsyttää, etten ole saanut sitä toimimaan. Se väri on vaan niin nätti :(

    VastaaPoista