42. Shades of white

"Lopullinen vastaus elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen muuhun sellaiseen on 42." Huvittavaa, kuinka pelkkä numero ilahduttaa, jos se tulee vastaan tavallisessa elämässä. Tai sitten siihen vain upottaa merkityksiä. :D Tosin voisi olla hieno matka lähteä 42-mentaliteetilla liikkeelle, valita bussi 42 tai jokin kulkuväline, joka lähtee XX.42 hetkellä, ottaa hotellista huone 42 ja niin edelleen. Luultavasti sitä päätyisi vain lähimmälle huoltoasemalle, mutta ei ainakaan odottaisi sitä lopputulosta. Muutenkin tykkään numeroista liikaa, vaikka matematiikka ei olekaan vahva lajini.

Mutta kuitenkin sivuraiteilta asiaan ja tämän hetkisiin kynsiin. Tuli tehtyä asuun sopivat lakkaukset huomisiin pikkujoulujen/tvailaitmaratonin viettoon. Ainakin itsellä ja kynsillä on nyt enemmän kemiaa kuin leffojen pääparituksella konsanaan. Huvittavaa kuinka kaikkien muiden välinen kemia ylittää sivuhahmoissakin Bellan ja Edwardin.
Sparkling vampire o.O (tätä etsiessäni törmäsin pelottaviin nukkeihin, joilla yhdellä on glitteriho)

Mutta tosiaan toteutus muuttui kuitenkin alkuinspiraatiosta. Kynnet eivät siis lähentele tvailaitteja (paitsi, että ne ovat kauniit ja heittävät sateenkaaria auringonvalossa :D) tai vangitse pikkujoulun henkeä, mutta ainakin sopivat asuuni, joten olen tyytyväinen lopputulokseen. Alla olevan pohjalakan soisin kuitenkin olevan puhtaamman valkoinen, mutta kynsilakkavarastoni ei vastannut tarpeeseeni tälläkään kertaa.
Nufun kimallusta (editoitu liian kuivat kynsinauhat :D)
Kauempaa

Lakkoina toimi Golden Rosen kultaan taittuva vanhoinen, Konadin erikoislakka ja nufu nro. 38 tällä kertaa valkealla pohjalla. Vaikka kamera ei oikein ikuistanut tässä pohjassa nufun kaunista kimallusta, se kuitenkin näkyy, vaikka onkin paljon hillitympi kuin mustan päälle kerrostettuna. Kynsien kuvio on Konadin laatasta m60.

Käytetyt lakat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti