41. Blogistishoppailua (part 1)

Aikaisemmin, niinä viattomina päivinä kun ei ollut uponnut kynsilakkojen maailmaan, sai kulutettua rahansa muissa kaupoissa Helsingissä käydessä. Nyt sitten mukaan ei tarttunut mitään muuta kuin kynsilakkoja (ja niitäkin vain muutamia) ja ruokaa. 

Hankintojen perhepotretti

Tärkein hankinta blogistitoverin kanssa oli Lush:in Lemony Flutter -kynsinauhavoide, johon molemmat sorruimme. Purkki kuitenkin on vain niin riittoisa, että jätämme nämä sitten jälkipolvillemme käytettäväksi. :D Lush:in tuoksujen täyttämästä liikkeestä olisi varmasti löytynyt muutakin kivaa, muttta niiden hankinta jäi sitten seuraavaan kertaan. Etenkin palanen Northern Lights -saippuaa jäi kaihertamaan mieltä, sillä tykkään ihan liikaa limen tuoksusta. (Lush:in verkkokauppa)


Lush: Lemony Flutter

Helsingin Sokokselta mukaan tarttui kasa MNY:tä. Tokihan niitä on kaikkialla, mutta merkiltä löytyi mieluisammat värit ja GOSH:in hyllyssä ei ollut niitä värejä, joita olin halunnut. (Oulun ongelmahan on ettei täällä ole jostain syystä Sokosta.) Lakoista mukaan valikoitui numerot 135, 673 ja 757. 


Järjestyksessä: 135, 673 ja 757.

Helsingistä hankittu lakkasaldo jäi pieneksi, mutta Tampereelta Näytä kyntesi -kynsisalongista, tuli viimein hankittua jo kauan kaipaamiani Nfu-Oh -lakkoja, joiden pullot ovat jo sisustuselementtien veroisia. Laajasta valikoimasta huolimatta otin vain Opal-sarjan flakie-mussukoita, jotka ovat Nfu-Oh:lta ensirakkauksiani. Hankkimani numerot ovat 38, 54 ja 59. Lakat ovat äärimmäisen kauniita pulloissa, mutta myös kynnellä, vaikka kamerani valitettavasti ei suostunut tallentamaan niiden värivaihteluita kunnolla.


Nfu-Oh järjestyksessä 59, 38, 54

54:sen pyrstö

Nfu-Oh 38 kynsillä mustan MNY:n päällä

Lisäksi sain viimein Amerikasta tilaamani lakat haltuuni, jotka jo vilahtivat Prunellan postauksessa. Ensimmäinen tosiaan on Miss Universe 2011 -kokoelman Crown me already, joka on ihana glitterlakka, jossa on erikokoisia hiutaleita. Toinen sitten on Orlyn Holiday Soiree 2011 kokoelmasta oleva Ingenue, joka kuitenkin hyvin samanlainen niin O.P.I:n Rally Pretty Pinkin kuin Zoyan Faye-lakan kanssa. 


Orly Ingenue

Opin Crown me already

2 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän ihania nuo nufun lakat... tahtoo kans :)
    Jos haluutte niin voitte käydä vilkaisemas myös mun sivujani :) http://lepikossakuhisee.blogspot.com/ ja siel on myös talviarvontaki menossa :)

    VastaaPoista
  2. Nufut kyllä lunastivat kaikki mielikuvat mitä sai ihmisten kynsistä ja swatcheista. Ja pitääpä käydä vilkaisemassa. :)

    VastaaPoista