40. Pyöreitä vuosia...eikun

40 kynnen 40. postaus! :D Mikäs sen parempi aihe kuin esitellä ihania itselleen lahjaksi ostamia lakkoja. Nämä ovat siis lopulta ne ameriikan yhdysvalloista tarkkaan valitut lakat.
Mmm, mitä herkkuja niin Zoyalta, OPI:lta, Orlyltä kuin China Glazeltakin! Valitettavasti nuo alemman kuvan kaksi viimeistä namupalaa ovat Dimavarienin eivätkä minun. Niistä juttua siis myöhemmin Diman toimesta. Mutta nyt noihin minun herkkuihini:


Zoya Rica, 15 ml aurinkoista oranssin ja korallin hehkua kultaisella shimmerillä. Viime kesän sunshine-kokoelmasta. Kaverikseen haluaisin vielä mansikkaisemman Revan samasta kokoelmasta. Tosin myös Apple, Tanzy ja Kimmy kelpaisivat...Tässä Faye, ihanaista kultaista hohdetta violetilla pohjalla, myöskin sunshine-kokoelmasta. Swatchien perusteella samanlainen kuin OPI Rally Pretty Pink (Serena Williams) ja ainakin pullossa samannäköinen kuni Orly Ingenue.


Tumma harmaaseen hieman taittava violetti Zoya Neeka, tämän syksyn Smoke & Mirrors -kokoelmasta ja sen Mirrors puolelta. Lakan väri on tosiaan kynnellä tummempi kuin mitä sävy pullossa antaa olettaa, mutta se ei vähennä kultaisien hitusten kautta hehkuvan lakan kauneutta. Eivät nuo hippuset kyllä aivan yhtä hyvin kynnellä näy kun pullossa, mutta kauniita ovat joka tapauksessa. Kaksi kerrosta riittää. Sopii hyvin ihonsävyyni.

Lihavointi
Zoya Valerie viime talven kokoelmasta Flame. Tumma hehkuva metallinen violetti punaisen, kullan ja vaaleanpunaisen hehkulla. Todella syvä ja moniulotteinen väri. Myös erittäin peittävä.Jo lähes legendaarisen maineen saavuttanut Orlyn Space Cadet Cosmic FX -kokoelmasta. Kaunis kaunis kaunis multichrome purppuran, vihreän ja kullan väreissä. Yllättävän ohut, vaatii kolme kerrosta täyteen peittävyyteen. Mustankin päällä varmasti upea, kokeiluun menee.

Ja sitten minulla hirmuisen himotuksen kohteena ollut OPI:n Not Like the Movies, Katy Perry -kokoelmasta. Space Cadetia rauhallisempi multichrome vihreän, violetin, kullan ja harmaan sävyissä. Tätä en ole vielä uskaltanut kokeilla koska pelkään pettyväni kun lopulta pitkän odotuksen jälkeen sain tämän omakseni.


Viimeisenä monille jo tuttu, Suomen valikoimistakin löytyvä China Glazen Ruby Pumps. Syvä punainen glitterihanuus joka kelpaa niin yksinään kun toisen punaisen päälle kerrostettunakin. Alunperin Wizard of Ooh Ahz -kokoelmasta vuodelta 2001, mutta koko kokoelma julkaistiin uudelleen vuonna 2009. Nyttemmin Ruby Pumps kuulu vakivalikoimaan.Tässä vielä multichromet yhteiskuvassa.

Jos tilauksestani haetaan jotain punaista lankaa niin kullan hehkua löytyy useimmista lakoista ja lempiväriäni violettia myös. Siinä kun lopullista ostoskoria hiottiin niin monia lakkoja jäi kyllä takaraivolle kalvamaan, että joulun jälkeen on ehkä uuden tilauksen vuoro... Ehkä?

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti