38. Välipala

Vielä ennen sitä luvattua jenkkilän tilauksen esittelyä pientä välipalaa muiden kauneusostosten merkeissä. Tilauksen tein Modern Gent nimiseen brittiläiseen nettikauppaan Slovenialaisen bloggarin Nihridan innoittamana.


Tilaukseen tekemiseen minut houkutti eniten se, että Modern Gentissä oli jo alkukesästä haikailemaani Epicare:a myynnissä. Tuote jonka takia alunperin päädyin heidän sivuilleen oli kuitenkin Tangle Teazer ihmeellisen nopesti hiukset selvittävä hiusharja. Nihrida oli omansa tilannut kyseistä kaupasta ja mainosti halvinta tietämäänsä hintaa kyseiselle tuotteelle.

Päätin tosiaan kurkata heidän valikoimiaan Tangle Teazerin ja vastaavien tuotteiden suhteen kun törmäsinkin yllättäen tuohon kumipäiseen vieterisauvaan jolla poistetaan kasvoista häiritseviä karvoja joihin on vaikea esim. pinseteillä päästä käsiksi. Epicare on siis tavallaan vahan vaihtoehto mm. niin sanottujen naisten viiksien poistamiseen. Firma itse kutsuu välinettään sanoilla: "the world's first do-it-yourself manual threading device" ja välineen tekniikka perustuukin threadingiin eli karvojen epilointiin langalla.

Tästä Epicaren omille sivuille ja tästä wikipediaan threadingista kertovalle sivulle.


Epicare on siis vieteri jonka kummassakin päässä on kumiset "kahvat". Vieteri taitetaan keskeltä ja kumipäistä edes takaisin pyörittelemällä poistettavat karvat jäävät vieterin väliin ja kiskoutuvat irti seuraavalla pyöräytyksellä. Esimerkiksi youtubesta löytyy havainnollistavia videoita.


Syy jonka takia tilauksesta jäi todella hyvä jälkimaku oli että avattuani pakettini sieltä kuoriutui tilaamieni tuotteiden lisäksi söpöjä karamelleja. Kuinka edullinen ja kiva tapa saada asiakas tuntemaan itsensä hieman erikoiseksi. Tällä hetkellä olen nuo namuset jo syönyt ja hyviä olivat. ;)

Tässä sitten lisää kuvia Tangle Teazerista joka minulla on matkamalli (compact styler) ja sisältää irrtotettavan kannen joustavien muovipiikkien suojaksi. Tuote itsessäänhän on monille varmasti jo tuttu mutta joustavien eripituisten piikkiensä ansiosta pikku harja selvittää hiukset todella nopeasti ja hellästi.

Tässä vielä Nihridan kommentteja Teazerista ja tutustukaa toki muutenkin hänen erinomaiseen kynsiaiheiseen blogiinsa.

Postauksessa esiintyvät tuotteet olen omilla rahoillani ostanut enkä ole mitenkään yhteistyössä Modern Gentin tai Nihridan kanssa. :)

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti