34. Rumatyhmä-kynsipäivä

Taas muutama päivä takana, jolloin mikään kynsisuunnitelma ei ole ottanut onnistuakseen. On yrittänyt niin kaikkea fimokynsistä perusranskikseen, mutta kaikissa on toteutus tai idea ontunut ja lakkaus on lähtenyt. Lisäksi on onnistuntu kuluttamaan pikakuivattavan ja kynsinauhaöljyn ja rasvan.

Veljen tupareihin tein hopeiset kynnet, joihin olin joten kuten tyytyväinen, mutta kiireessä bussiin huomasin että ne eivät olleetkaan kuivuneet tarpeeksi. Miksihän sitä lakkaa aina viimeiseksi kun on kiire ja tölvii ne sitten jonnekin muistaessa asioita, jotka on tekemättä. Lakkoina oli Kissin Nail artit ja Golden Rosen valkoinen lakka.

Hopeaa valkealla
Yksi yritelmistä oli myös fimokynnet, mutta niissäkin jokin jäi häiritsemään. Lakkoina oli Flormarin N001 ja peruskokoelmasta oranssisävytteinen lakka, josta on kadonnut numero.

Juicy fimos
Kolmansina yrityksinä oli yksinkertaiset korsettikynnet, mutta ne epäonnistuivat, sillä mistään viivasta ei tullut suoraa. :D Lisäksi rei-ityksen täplät levisivät. Valitan suuresti äärimmäisen sotkuisia kynsinauhoja tässä kuvassa. Lakkoina kuitenkin oli Wet'n and Wildin E410A - Mauve frost, joka tuli poimittua Seppälän alesta ja MNY:n musta.


Näiden lisäksi ollut vähintään viisi lakkausta, mutta niiden tuloksilla en piinaa teitä. :D Nyt sitten viettää ilta etsien jotain kivaa inspiraatiota ja kokeilla saada kynsille toimivakin lakkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti