32. Kaksi neitsyyttä

Monien muiden bloggaajien ja kynsiharrastajien tavoin tein tilauksen Cesars shopiin alennusten yllyttämänä. Päämotivaattori olivat konad-laatat joita lopulta tarttui mukaan vain yksi ja taka-alalta pääsivät edulliset Color Clubit yllättämään. Nämä neljähän ovat ensimmäiset CC:ni ikinä enkä muuten aikaisemmin ollut Cesars shopistakaan mitään tilannut. Eli kaksi ensimmäistä kertaa sisältyi tähän lakkakahmintaan.

Uudet muruseni vasemmalta oikealle: Pardon my French, Space Case, Wild and Willing ja Ulterior Motive. Kaikki siis alelakkoja ja alle 5e kipale. Melko edullista Suomen oloissa, sanoisin.

Pardon my french on hennon vaaleanpunainen creme. Omituista miten baby-pinkki olikin päässyt kokoelmastani uupumaan. (Pardon my French -kokoelma)


Space Case puolestaan on kunnon barbie-pinkki hologlitterillä, Starry Temptress -kokoelmasta.


Wild and Willing on syksyn 2009 Wild at Heart kokoelmasta kulta-oranssi-pinkki multichrome shimmerpläjäys. Täydellinen viimeisiin aurinkoisiin syyspäiviin.Viimeisenä Ulterior Motive tämän vuoden kevätkokoelmasta Alter Ego (ja sen tummemmasta alakokoelmasta Keep It Undercover). Ulterior Motive on pohjaltaan oikein tumma fuksia jossa fuksiaa, sinistä ja liilaa shimmeriä/glassfleckejä. Duo/multichrome -efekti.

Tässä sitten loput hankinnat. Eli Konadin kolmisivuinen kiilloturbufferi ja Konad-laatta m63 joka on ollut himotuslistalla jo pitkään. Rakastan noita koukerokuvioita!

Seuraavassa postauksessa lisää hankitoja, tällä kertaa Ameriikan maalta.

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti