31. Ensimmäinen crackle-kokeilu

Oli pakko kokeilla heti uutta cracle-lakkaani, jotta saisi vahvistuksen ennakkokäsityksistään. Hankkimani Crackle-lakka on Flormarin kultainen G10. Olemukseltaan ja toimivuudeltaan hyvää kyllä, mutta en ole vieläkään mitään mieltä siitä tykkäänkö crackle-efektistä kynsillä vai en. :D Ehkä en pidä vain kontrastista ja siitä, että crackle-kuviointi tuo mieleeni leopardikuosin, josta en ole koskaan välittänyt paljoakaan, muilla kuin leopardeilla. Ehkä pitäisi kokeilla sama sävytteistä efektiä ennemmin - kuin hilseillyt maali.

Lakkauskuvaa vaihteeksi vasemman käden kynsistä.

Ostin myös uuden alulakan eli Sally Hansenin Diamond Strenght:in, joka toivottavasti auttaa pitämään kynnet nyt pitkinä. Pohjalakkana tosiaan jälleen kerran Paris Memoriesin ruskea, koska se antaa niin hyvän pohjan kultaisille koristeluille.

Huomenna sitten katsastamaan aikaisemmassa päivityksessä mainitsemani Kolme muskettisoturia. En voi odottaa. :> Kaiken kaikkiaan lehvamakuni on kaukana hienoista ja arvostetuista elokuvista ja en välitä onnettomista lopuista.Elokuvatraileri Filmtrailer.com in kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti