29. Flormar-rakkauksia

Tokmannille oli viimein saapunut uusi erä Flormarin lakkoja. Suurin osa oli kyllä Supershine-valikoimasta ja jäi kaipaamaan normaalimpia värejä ilman kimallusta. :D Mukaan kuitenkin tarttui yhteensä neljä kaunotarta, joista yksi on U07, jonka ostin korvaamaan pettymystä siitä, että O.P.I:n Rising Star oli loppunut varastosta tilatessani Nail etc:ltä. Lakka on kuitenkin ehkä vaaleampi, mutta tykkään pinnasta todella paljon ja lakka on äärimmäisen kaunis auringossa.

U07

Lakat purkeissaan

Toinen lakka on persikkainen U04 kimallus, joka on varmasti myös kaunis kynnellä. Kolmas Supeshine-kokoelmasta on U21, joka ei ole läheskään yhtä kimaltava kuin kumppaninsa. Tarkemmin ajatellen Wet'n Wildin Shontelle on aika lähellä värinä tätä.

U21

Viimeisenä mukaan tulleella on ehkä nätein vaaleanpunainen/pinkki mihin olen henkilökohtaisesti törmännyt eli Neon-kokoelman N001. Muistuttaa lapsuuden ehdottomasta lempiväristä, jonka voi vielä toteuttaa kynsillä, kun muita tavaroita tämän värisenä ei viitsi ostaa. Pelottavasta nimestä huolimatta ei mielestäni kuitenkaan liian Neon-värinen tai sitten en vain myönnä sitä itselleni. :D

Kuvassa ehkä kirkkaampi kuin paljaaseen silmään.

Lisäksi tarjouksessa oli Sencen 250 ml kynsilakanpoistoaine 1,50 €, jota tuli ostettua varastoon muutama kappale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti