26. Cracked pearl

Tulipa pitkä tauko kunnon kynsipostauksesta. Ei ole nyt koristeluja tullut kauheasti tehtyä, yksivärisillä lakkauksilla on menty pitkään. Yksinkertaisilla ja yksivärisillä jo senkin takia, että testaamattomia lakkoja on isojen ostosten jälkeen ollut runsaasti. Lisäksi töissä on pitänyt vähän kiirettä ja illalla olen ollut turhan väsynyt ideoimaan mitään uutta ja mullistavaa kynsille.

Edelliset ruffianit olivat syyskuun puolelta, nämä kynnet ovat jo elokuulta, mutta jäivät jostain syystä julkaisematta. Vaaleanpunaista cracklea vaaleanpunaisella pohjalla ja vaaleanpunaisia helmenpuolikkaita. Ainoa (ja mielestäni edes jonkimoinen) erikoisuus kynsissä on, että cracklelakkaa on levitetty kaarevasti pituussuunnassa. Eli halkeilua ei löydy koko kynneltä, eikä myöskään kynnen kärjeltä vinottain. Keskimmäisessä kuvassa lakkauksen muoto näkyy parhaiten. Koristeina tosiaan haalean vaalenapunaisia helmenpuolikkaita. Nimettömissä kolme, muissa kynsissä säästeliäästi yksi.

Tykkäsin näistä kynsistä kyllä oikein paljon. Sormet hakeutuivat koko ajan kynnen pinnan epätavalliseen tekstuuriin ja ulkoneviin helmenpuolikkaisiin. Ensimmäistä kertaa tuli muuten noita helmiä nyt käytettyä.


Aluslakkana Coral nail repair - multivitamin booster, pohjalakkana helmiäisvaaleanpunainen Mavalan Pink, crackle on IsaDoran Graffiti nails Masterpiece Pink ja päällyslakkana Mavala Minute Quick Finish. Helmenpuolikkaat ostettu Aden Cosmeticsilta.

Edellisessä pikapostauksessa mainitsin Nails etc:lle laitetun tilauksen ja nyt tuli pistettyä Cesars Shopille vielä aletilaus muutamasta Color Clubista ja yhdestä Konad-laatasta. Alennuksessa olevat Color Clubit maksavat 4.75e joka on halpa hinta hyvistä lakoista kun Mavalastakin saa suomessa pulittaa sen lähes 5 euroa.

Tänään myös saapui yksi kysniin liittymätön paketti josta myöhemmin lisää.

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti