23. Nips, naps, vips

Viime päivinä on vain istunut koneen ääressä ja käyttänyt aikaa, joko artikkeleiden lukuun, jotta löytäisi jotain josta tekisi koulutyön (käytän aina ihan liikaa aikaa pelkästään aiheen valintaan) ja katsomalla ihastuttavaa tv-sarjaa, Penn & Teller: Fool us. Yleensä en juuri välitä magiaesityksistä, ärsyynnyn liikaa, että en tiedä miten temppu tehdään, sen sijaan että nauttisin esityksestä. :D Kuitenkin tämä on hauska ja äärimmäisen viihdyttävä ja suosittelen jokaiselle ja Johathan Ross on vain ihana.

Penn & Teller: Fool us

Äidin hiuksia värjätessä hanskat vuosivatkin kynsille ja jouduin pitkän puhdistusyrityksen jälkeen leikkaamaan kynnet. Ala-osa pitkän hinkkauksen jäljeen puhdistui, mutta kärjet jäivät värjäytyneiksi. :D Nyt on jännä fiilis, sillä ei ole hetkeen ollut läheskään näin lyhyet kynnet. Jopa sormet tuntuvat jotenkin pienemmiltä, mutta se saattaa johtua vielä siitä, että ranne on yhä turvonnut kuvanmuokkailujen jäljeltä.

Kuitenkin päätin koristella kynnet jotenkin muistettuani jo muutama kuukauksi sitten hankkimani Konadin kultaisen erikoislakan. Alulakaksi valitsin suklaanruskean Paris Memoriesin, sillä se toimii hyvin kultaisen rinnalla.

Kauempaa (Toiset kameran asetukset kuin jälkimmäisessä)

Ja lähempää, jossa todelliset lakkojen sävyt


Kaiken kaikkiaan hyvin simppeliä koristelua, mutta sopii näihin nysäkynsiin. Taas aloittaa pieni kasvatusprojekti ja yrittää tällä kertaa suojella pituutta myöhemmin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti