22. Ruffian Red

Olin jo pitkään elätellyt ideaa ruffianista hopeisen ja punaisen yhdistelmänä, mutta vasta nyt sain aikaiseksi. Tai sain aikaiseksi vasta kun olin jo pari päivää huidellut menemään pelkissä hopeisissa kynsissä ja kärjissä alkoi jo vähän olla kulumaa. Testailin siis China Glazen Romantique-kokoelman hopeista Devotionia yksinään kynsillä ja sitten muistin ideani hopea-punaisesta yhdistelmästä.

Ruffian manicure on siis ikäänkuin käänteinen ranskalainen jossa kapea osa onkin alhaalla kynsinauhan suuntaisesti. Puolikuu-manikyyrissä hopean raja menisi pyöreästi ylöspäin kynnen ulkoreunan suuntaisesti.

Lakkoina siis hopeinen China Glaze Devotion, punainen Mavala French Cancan ja Mavala minute quick finish. Lakkailussa apuna Mavalan ranskistarrat (ja silti epätasainen ja ruma raja punaisen ja hopean välillä). Pahoittelen kauhean kuivia kynsinauhoja.

Alimmaisessa lakkauskuvassa ideana oli yrittää näyttää miltä yksi kerros french cancania näytti devotionin päällä = candy apple red. Tämä siis vain nimettömässä, muilla kynsillä kaksi kerrosta punaista ja tasainen tylsähkö väri.

Löysinpä muuten Tiimarista valmiiksi tarralla varustettuja strasseja. Nappasin kaipaamiani kirkkaita ja mustia, mukavasti erikokoisiakin ovat. Näitä on kuulemma muitakin muotoja ja värejä, mutta Tullintorin Tiimarissa valikoima rajoittui näihin ja ovaalin muotoisiin vihreisiin. Pelkkiä kirkkaita sisältävä arkki maksoi 2,49 ja kirkkaita ja mustia sisältävä 1,99 euroa.-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti