18. Sairaita pilkkuja valuu


Kryptisen otsikon takaa löytyy kahdet viimeviikkojen kynnet joissa hiuspinni oli työvälineeni.

Parina viime viikkona on olo ollut samanlainen kuin nämä kynnet - hyvin valuva.
En tiedä mitä on meneillään, mutta tuntuu että en ole koskaan oikein kunnolla hereillä vaan työpäivätkin mennään puoliunessa. Ja se ikävä kyllä näkyy myös tuloksessa.. Köh, nyt kynsiin.
Harvinaista, mutta oikea käsi onnistui tällä kertaa paremmin oikeakätisyydestäni huolimatta. Valumat ovat keskisormessa varsinkin kivemmat kuin vasemmassa kädessä.Pahoittelut kuvista, ei ollut luonnonvaloa enää tarjolla kun kuvasin. Lakkoina h&m yellow ja purple (neljän lakan setti summer nails tms.) + Mavalan minute quick finish.Minulle uusia blogeja selaillessani huomasin, että Katse kohti kynsiä -blogissa oli samoin sävyin toteutetut "valumakynnet". Sävyt olivat hieman pastellisemmat (ja toteutus parempi), mutta muuten sama idea. Ja huomasin tämän siis tänään kun omista kynsistä on aikaa pari viikkoa. Tästä kuviin. Joku muukin on varmasti käyttäny samaa värikomboa, mutta oli hauska törmätä lähes identtisiin kynsiin randomisti blogeja selaillen.


Nämä pilkkukynnet ovat hieman uudemmat kuin valumat ja ensimmäiset koko kynnet pilkutteluni muuten. Köh. Ja taas kehnot kuvat.

Pohjalla Mavalan Moon Grey joka oli yksinään jotenkin mukavan "aikuinen", mutta piti sitä jotenkin toisena päivänä koristella ja päädyin pilkkuihin. Visiona oli haalena vaaleanpunaiset pilkut, mutta huomasin lakka-arsenaalissani vaaleanpunaisen cremelakan mentävän aukon! Yritin soveltaa ensin Mavalan kevyesti shimmeristä Pink-lakkaa (nimettömät), mutta se oli liian vaalea ja toisena Flormarin 121:stä joka taasen oli liian tumma. Näin jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt sekoittaa näitä kahta keskenään hak

emani sävyn saamiseksi. Joka tapauksessa täytyy kyllä löytää oikeanvärinen cremevaalenpunainen!Otsikossa viittaan sairaisiin pilkkuihin koska se oli erään ystävi mielipide nimettömissä esiintyvien pillkujen väristä.
Tuosta harmaasta vielä sen verran, että pullossa lakassa näkyy kaunis kevyt microshimmer, mutta kynnellä ei enää niinkään. :( Olisin toivonut hieman jännempää harmaata, pitänee ehkä testata Wild&Crazyn Anchorage.. Myös vaalea ruskeanharmaa on haussa.

Tässä vielä kuva Flormar 121:stä (ja U06.sta), on pullossa huomattavasti vaaleampi kuin kynsillä.

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti