16. Artliner-kokeiluja

Aa, kaikki ahdistus kuvistunneilta palaa mieleeni, yrittäessäni leikkiä artlinereilla. :P Ajatukset, mitä haluaisi tehdä on täysin kykyjen ulottumissa ja lopulta suoran viivan piirtäminenkin on mahdonta. Ja sitten en tykkää yhtään artlinereiden siveltimistä. Tosin epäilyttää, että vaikka hankkisin tarkoitukseen siveltimiä, kohtaisin saman ongelman. :D Pitää vain tehdä aluksi simppeliä, ja ehkä kehittyä eteenpäin.

Kuvasaldoa huikeasta seikkailuista artlinereiden parissa:


Yllä olevissa tarkoituksena oli tosiaan tehdä söpöt, kultaset kukkakynnet, mutta kukkaosat tulivat hyvin paksuiksi ja iskin ne heti pöydän kulmaan, jolloin lakkaukset olivat entiset. Lisäksi, en oikein saanut tehtyä kuviota tasalaatuisesti ja kun korjasin, lakkaus vain paksuni. Kynsien värimaailmasta tykkään todella paljon - pitää joskus yrittää uudelleen. Valitan suuresti sitä, että en jaksanut siivota kynsinauhoja lakkauksesta. Lakkoina oli Wild and Crazyn w20 Lollipop (woot, mikä tässä värissä on tikkarimaista :D) ja Kissin helmiäisvalkoinen lineri.


Taas toiset viimeistelemättömät kynnet. O.o Kuinka vaikeaa on tehdä nätisti keskellä kaksi suoraa viivaa. Liian, jos minulta kysytään. Sama ongelma vaatteiden tekemisessä, joissa kaavoihin tarttee joskus piirtää piiiitkä viiva. Näissä lakkoina oli edellinen . Lisäksi keskellä Flormarin supershine U11:lla tehty viiva ja hopeisella artlinerilla viivat. Simppelit ja olisi kivat, jos olisi keskittynyt laittamaan viivat suoraan.


Kahden ensimmäisen jälkeen leikin äkillisenä karkauksena liukuvärjäykseen, joihin oli tarkotus yrittää tehdä hopeiset tähdet, mutta tämäkin jäi kesken. Kynsien värimaailmasta mieleen pomppasi ikivanha, lapsuudesta tuttu Barbie and the Rockers: Out of this world -video. (Youtube-linkki videoon, oi näitä muistoja.) Koska olo näissä kynsissä oli äärimmäisen mielenkiintoinen, en lisännyt tähtiä ja poistin lakkauksen. Mitä tahansa muuta, mutta ei tuota videota muistuttavia kynsiä. Lakkoina oli Dependin 086, Wet'n Wildin E468 Metallica ja Lumenen Natural Coden vaaleanpunainen kimaltelevuus, josta olen repinyt sarjanumeron.


Toiset kynnet, jotka olikin pidemman aikaa kuin kaksi sekunttia, on tehty Rimmelin 400 Blue Vogue -lakalla ja hopeisella artlinerilla. Lisäksi keskustaan laitoin tähtistrassit. Periaatteessa tykkäsin kynsistä, mutta eivät ole suosikkejani.


Tämän viikon viimeiset kynnet olivat Prunellan Tigger! -kynsien inspiroimat. Pohjana toimii Mavalan 160 Lame Gold, jonka päälle tein kuviot mustalla ja helmiäisvalkoisella artlinerilla. Tykkään koristeluista todella paljon, sillä ne ovat yksinkertaiset ja tyylikkäät. Vaikka näissäkin osa kuvioista epäonnistui osaksi. Lisäksi tykkään helmestä tavallisten strassieni sijaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti