15. Viimeaikaisia hankintoja

Huolimatta, etten tällä kertaa löytänyt Ruotsista itseä miellyttäviä lakkoja on viime aikoina lakka- ja koristelukokoelmani kertynyt parilla pienellä tilauksella ja heräteostoksilla kaupoista.Sokoksen kauneuden verkkokaupasta tilailin itselleni Kissin Nail Art lakkoja. Pidempään jo halunnut testata niitä, mutta kuten on tunnettua, Oulussa ei ole Sokosta ja muista kaupoista en ole ainakaan bongannut Kissin lakkoja. Koska en osannu valita kahden välillä tilasin sekä musta/hopeakimalle/valkoinen ja kulta/hopeinen/helmiäisvalkoinen -setit. Kaupan päälle sain vielä Mavalan Color-Matt päällyslakan ja Cutrinin Choozism muotoilugeelin. Oli siis kuitenkin parempi tilata, vaikka muotoilugeelille itsellä ei olekaan mitään käyttöä.


Toinen tilaus oli MiMaxilta. Synttärilahjaksi siskolta sain kolme Konadin laattaa: m66, m71 ja m80. Lisäksi tilaisin sekalaisia koristelutarvikkeita, kuten helmiä, strasseja, fimoja ja kuivakukkia. Kaupanpäälliseksi sai vielä randomin kynsitarralevyn.


Muita sieltä sun täältä ostettuja on MNY:n lakat nro:t 449, 545, Kissin kynnenkovettaja, H&M:n Duo Nail Polish ja Rimmelin 400 Blue Vogue. Hakusessa on tosin yhä edullinen metsänvihreä-lakka. Outoa, miksi muita värejä löytyy todella paljon, mutta ei koskaan hyvää vihreää. Lisäksi keltainen olisi myös hauska, sillä sitten voisi tehdä itselleen Tylypahkan tupa-kynnet. Kynsilakkoihin pätee täysin sama sääntö kuin kenkiin - tarvitsee aina yhden enemmän, kuin itsellä on.


MNY:n lakat lähempää.


Lopuksi voisi jakaa vielä äärimmäisen hyvän mustikkapiirakan murotaikinaan ohjeen, joita leipoi synttärivieraille. Resepti on Kotikokki-sivustolta, ja voin suositella kaikille. Ainoat muutokset mitä reseptiin tein, oli että lisäsin vaniljasokeria muruseokseenkin. Toiseksi muutin muruseoksen kokoa ohjeistetusta koosta 3/4 osaan, sillä alkuperäisellä sitä tulee todella runsaasti. Lisäksi kokeilin tehdä piirakan tefloniseen muffinivuokaan, jolloin piirakasta tuli jo heti annoskoot ilman leikkauksen tarvetta ja kaikille tulee enemmän myös taikinaosaa. Lisäksi ne on paljon söpömpiä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti