9. Liukuvärjäyskokeiluja

Viime aikoina olen yrittänyt kokeilla liukuvärjäystä kynsilleni, mutta jostain syystä en ole vielä kertaakaan tykästynyt lopputulokseen. En tiedä teenkö jotain väärin, onko liian huono sieni vai mitä, mutta jotenkin lopputuloksesta jää aina paha maku suuhun. Tai sitten mielessä on vain jokin omakuvitelma siitä miltä liukuvärjäyksen oikeasti pitäisi näyttää, joka ei kuitenkaan vastaa todellisuutta. :D

Kuitenkin ensimmäisen yritelmän tein yhdellä lakalla eli Lumenen Natural Coden nro. 9, Live it up. Tämän päälle laitoin vielä Yves Rocherin päällyslakkaa. Kuten kuvista näkyy väriin ei tullut juurikaan sävyeroja (miten niin olisi voinut käyttää useampia lakkoja :D) ja varsinkin kynsien kärjissä lakka jäi paakkuisaksi.Toisen kerran tein punaisen ja synkempisävyisen kokeilun kolmella lakalla. Lakat alhaalta kärkeen ovat Paris memoriesin suklaanruskea, Wild and Crazyn w218 Sagittariue ja Wet'n Wildin Rock Solid E72107 Timeless Red. Tämän kertaiseen lakkaukseen leimasin vielä Konadin laatasta m20 mustalla kuvion.

Tämä kokeilu oli selvästi onnistuneempi kuin ensimmäinen, vaikka tässäkin oli ongelmia. Ensinnäkin värit olivat hyvin synkkiä ja Konadin kuvio olisi pitänyt leimata jollakin muulla värillä kuin mustalla erottuakseen paremmin. Lisäksi se olisi voinut piristää tummaa lakkausta, joka nyt jäi aika mielenkiinnottomaksi.Kolmas kokeiluni on epäonnistunein kaikista. Tein senkin kolmella eri lakalla, jotka alhaalta ylös ovat Flormarin nro. 240, nro. 415 ja Dependin nro. 193. Lisäksi pinnalla on Wild and Crazyn w136 Ticklish Toes. Tiivistetysti lopputuloksesta voi sanoa, että lakkoista muodostui aivan liian paksu kerros, johon jäi vielä paakkuja. Nappasin kuitenkin kuvan lakkauksesta, ennen sen pikaista poistamista.


Pitää tässä joskus vielä testata tätä tekniikkaa erilaisella sienillä ja lakoilla, jos kerrankin pääsisi itseään tyydyttävään lopputulokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti