8. Heinäkuun ostokset


Heinäkuussa Prunellan lakkavarasto kasvoi peräti 23 uudella lakalla!Aden cosmeticsin lakat ostin työreissulta Seinäjoen tangomarkkinoilta tangokadun kojusta. Kolme näistä, eli muut paitsi neonoranssi ja kaupanpäällisiksi saamani tummanruskea lakka on kerrostustarkoituksiin hankittu. Väreinä tosiaan neon-oranssi 89, pinkkipohjainen flaky-lakka 72, kullanruskeapohjainen glass-fleck? 46 ja oranssikultainen glass-fleck 39 + tummanruskea (vanhanmallinen pullo siksi halpa). Ostin samalla erilaisia kynsikoristeita: hexagon-glitteriä, microhelmiä, kuivakukkia, strasseja ja helmenpuolikkaita mutta jäivät tähän satsiin kuvaamatta.

Tässä vielä lähikuvat.


Kun olin lähdössä juna-asemalla ja Kalajoelle Dimavarienia tapaamaan oli postiluukusta sopivasti tipahtanut paketti Polish this! -blogin Annielta jossa olivat hänen blogikirppikseltään ostamani lakat: Essie - Fondola Gondola, China Glaze - Sky High ja OPI - Meet Me on the Star Ferry. Essie tosiaan lihaisan vaaleanpunainen nudelakka, CG cremepinkki (rrakastan) ja upea liila OPI kultaisella flashillä. Näistä OPI ja Essie ovat minulla ensimmäiset merkkinsä edustajat.

Essien koostumus ei ollut paras mahdollinen, mutta väri sopii minulle hyvin ja jos menetän hermoni lakan paksuuteen lisään pienen pisaran kynsilakanohennusainetta. China Glazeja minulla oli ennestään kuusi kappaletta + Matte Magic -päällyslakka, jotka olen tilannut Head2Toe Beautystä Jenkeistä.

Ylivieskan Kärkkäiseltä lähtivät mukaan LaFemmen vaalean liila creme ja Mavalan minute quick-finish. Mavala on nyt toinen pullo pikakuivattavaa, ei varmasti markkinoiden paras, mutta edullinen ja kuivattaa siedettävän nopeasti. Itse en ole kokeillut muita pikakuivattavia ja minute quick-finishin ostin uudelleen koska se oli tarjouksessa ja vanha pikakuivattava oli loppu.

Coralin multivitamin boosterin ostin aluslakaksi Ideaparkin Tokmannilta. Vaikuttaa ihan pätevältä kaverilta aluslakkana, ainakin kuivaa nopeasti.

Mavalat Pink, Moon Grey ja Lamé Gold tarttuivat mukaan Ylivieskasta, Turusta ja Tampereelta. Pink ja Lamé Gold tarjouksesta. Kaikissa pieni shimmer.

Dependit kahdessa erässä Kicsistä, syynä ota 3 maksa 2 -tarjous. Väreinä vaaleansininen 246, jadenvihreä 54, vaalea minttu 245, koralli 244, oranssi shimmerillä 242 ja persikka 248.

Viimeisinä Tullintorin (Tampere) Vapaa Valinnasta Rimmelin Lasting Finish fruities -kokoelmasta 053 Apricot punch, Flormarin persikkapohjainen kultashimmer ja vaaleanpunapohjainen vaaleanpunaista shimmeriä sisältävä lakka.
Huh, tulipa kuvarunsas ja pitkä postaus. Seuraavaksi taas päivän kynsiä joita löytyykin parit jo varastosta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti