6. Rästikynsiä Heinäkuulta


Aloitetaan rästisaldon purkaminen koristeluista, ostoksille laitan oman postauksensa.

Alkuun yksi kuva kynsistäni luonnollisessa tilassa, ovat kuvan pituudesta jo kasvaneet kylläkin (ja myös lohkeilleet ja liimattu). Kiilto on saatu aikaan kiillotusbufferilla, mutta kynsien kärkien kuntoa se ei ole parantanut. :D Selvästi kalkin ja piin syömiselle olisi tarvetta."Burberry-kynnet" tein Kalajoella Dimavarienin mökillä vieraillessani. Kohtaaminen taisi jäädä näiden bloggareiden viimeiseksi ja ainoaksi ainakin tältä kesältä, ellei ihmeitä tapahdu. Meressä pulikointi ja yhdessä lakkailu oli kuitenkin oikein mukavaa. Kolmantena valaana rantahietikolla oli makailemassa blogikollega Maahinen neito.Lakkana Essien Fondola Gondola, nude lihaisan punertava vaaleanpunainen/ vanha roosa ja ruutukuvio Konadin valkoisella laatasta m60. Oli muuten yllättäviä vaikeuksia käyttää Konadin jähmeähköä leimasinta kun olen töissä käyttänyt pehmeämpää leimasinta joka mukautuu paremmin kynnen pintaan. Siitä johtuvat nuo vinoudet ruuduissa, suorat viivat ovat kuulemma vaikeimpia leimata ja yhdyn tähän ;) .

Ruutukynnet tuhoutuivat Turussa työreissulla ja ennen seuravana esiteltäviä myös Essien Fondola Gondolalla toteuttuja kynsiä minulla oli välissä Mavalan Lamé Gold-lakka ja mybeautyn mustalla leimauslakalla luodut ruusut mybeauty -laatasta m40 (hyvin samanlainen kuin Konadin samalla koodilla oleva).

Ystävän häihin tein yksinkertaiset kynnet tosiaan Fondola Gondolalla ja Konadin valkoisella lakalla, köynöskuvio Konadin laatasta m36. Lakkana Essie sen takia, että lakan väri oli lähes sama kuin roosanvärisissä mokkakorkkareissani jotka juhliin valitsin jalkaani.


Perhoset lätkin kynsiin töissä malliksi asiakkaille enkä keskittynyt asemointiin tai tarkkuuteen mitenkään erityisesti.

Huh, viimeisenä OPI:n kaunis Meet Me on the Star Ferry ja Konadin valkoisella pieni kuvio laatasta m75. Leimakuvioiden jälkeen kynnet olivat yksinkertaisen kauniit, mutta piti ne sitten pilata hopeisilla pilkuilla jotka tein China Glazen Devotionilla (hopeinen lakka Romantique -kokoelmasta). Kuvat sain sentään otettua aunringonpaisteessa ja MMotSF:n kaunis kultainen shimmer tulee esille. Varjossa lakka on tosiaan vain tummahko liila eikä kultaa näy.Paljon leimauksia, lupaan että seuraavissa kynsissä ei niitä nähdä. Itse asiassa suunnitelmissa on hyödyntää useampaa uutta lakkahankintaa ja leikkiä väreillä. Seuraavassa postauksessa kuitenkin esittelyssä heinäkuun lakkahankinnat.

2 kommenttia:

  1. Malavala, ty tyydy dydy! Malavala, ty tydy dy!

    VastaaPoista
  2. Ehkä meidän on kohta pakko tehdä remix kyseisestä piisistä. :D

    VastaaPoista