5. Epäonnistumisten ylistystä

Ei ole tullut vähään aikaan lainkaan postattua mitään sillä ensinnäkin osan ajasta on viettänyt netittömällä mökillä meressä lilluen ja katsomalla huonoja ja hyviä elokuvia ja toiseksi siksi, että en ole tykännyt yhdestäkään lopputuloksesta. Mökkireissun kauppojen kiertelyn lomassa kynsilakkasaldo kertyi Malavan (kotoisesti malavala) Lame Gold -lakalla (-30 % alennuksessa jopa). Väri sinällään on ihan kiva, mutta en tykkää Malavalan koostumuksesta ja MaxFactorin Nailfinityn vastaava väri Golden Peach on paljon parempi koostumuksensa ja värin raikkauden takia.

Lakkailuja on nyt lyhyessä hetkessä tullut tehtyä useita, mutta monia en ole edes jaksanut taltioida, sillä kaikissa on ollut jotain vikaa ja lakkaukset ovat lähteneet kynsistä vilkkaasti. Turhautumiseni purin lopulta kynsinauhoihini, joita oli pakko repiä ja lopputuloksena on lakkaamattomat, kynityt kynnet ja kipeät sormenpäät. :D Aina ei voi voittaa.

Pari esimerkkiä viime päivien kynsistä voin kuitenkin jakaa, mutta pahoittelen suuresti laatua ja laiskuuttani putsata kynnen ympärys lakkauksen jälkeen.

Tässä lakkoina pohjana toimi Lumenen Natural Coden nro. 7 Rock'n roll, johon leimasin päälle Konadin Princess erikoislakalla viivakuvion laatasta m60. Puolet kynnestä lakkasin Wet'n wildin Wild Shine sarjan lakalla E468 Metallica. Rajan selvensin vielä Kissin Nail Artin hopeisella lakalla.

Ideana tykkäsin kynsistä, mutta värit tai niiden puute masensivat. Pitänee testata samaa ideaa myöhemmin uudelleen, mutta eri väreillä ja ehkä eri kuviollakin.


Toisessa lakkauksessa edellisen synkkyyden jälkeen menin toiseen ääripäähän. Peruslakaksi valikoitui Wild and Crazyn suloinen W 11 Shontel. Kuitenkin olin liian kärsimätön ja en antanut lakan kuivua kunnolla ja sen tuhouduttua vedin vain päälle uuden kerroksen lakkaa, joten lakkaus on kaukana nätistä. :D Päälle liimailin kynsitarroja, jotka eivät halunneet kiinnittyä vaan käpristyivät laittaessani päällyslakkaa. Sivulle vielä käytin Kissin Nail Artin valkoista helmiäislakkaa kruunatakseni koko kauheuden.


Nyt on hyvä syy pitää vähän taukoa odottaessa kynsinauhojen parantumista ja opetella olemaan taas kärsivällinen eikä vain jatkaa, vaikka huomaa heti, että kynsistä ei tule halutut. Lisäksi voisi tehdä kokeiluja pikkuleipien saralla, jos ne onnistuisivat paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti