14. Tigger!

Tiikerikynnet! Kuten eräs ystäväni totesi. Itse en ihan tiikeriä ajatellut näitä tehdessäni, mutta kai sen niinkin voi nähdä.

Pohjalla kahta oranssia liukuvärjäyksenä ja päällä Flormarin supershine antamassa ylimääräistä hehkua. Lisäksi mustalla ja kullanvärisellä nail art -lakalla viivat ja isot kultaiset hexagon-glitterit viivojen alkukohdissa. Oli muuten ensimmäinen kokeilu noiden nail art -lakkojen kanssa, suurin osa viivoista meni sinne minne pitikin, mutta eivät ihan kaikki. :D

Miten niin kuivat kynsinauhat? :P
Aluslakkana Coral multivitamin booster, liukuvärjäyksessä alla Dependin vaalea persikka creme 248 ja varsinaisessa liukuvärjäyksessä Dependin glitteriä sisältävä oranssi 242. Flormarin persikkapohjainen läpinäkyvä U04 tuomassa lisää kimallusta pohjaan. Viivat säteittäin Golden Rose:n mustalla ja Dependin kultaisella nail art -lakalla. Päällyslakkana vanha kunnon Mavala minute quick finish.

Vielä lähikuvaa käyteityistä Dependin lakoista.
Ihanan kesäiset lakkaukset mielestäni, tykkäilin kyllä kovasti. Voisi tiikeriraidoillakin kokeilla joskus uusiksi, ja toisenlaisella värikombinaatiolla. Pohjan kimallus oli varmaan eniten mieleeni, sitten mustan ja oranssin kontrasti.

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti