13. Yksinkertaisuuden ytimessä with bling

Ehkä tarvitsisi säännön, että numeroa 13 ei ole ja hyppäisi suoraan 14. postaukseen. Erilläänhän ne ovat hyvin söpöjä, kaikki haluaa olla ykkösiä ja kolmonen omalla kohdalla sattuu olemaan onnen numerokin. Tai sitten tarvitsisi jotain mahtavaa aiheeksi, joka ei voisi epäonnistua. Ha, todellakin. :D

Ehtinyt viime postauksen jälkeen tehdä vain kahdet erilaiset kynnet. Ja mokkapaloja, jotka ovat hyvin lohdullisia. Ja hyviä ylipäätään, vaikka itse sanonkin.

Ensimmäiset kynnet ovat lyhytaikaiset kynsissä, mutta muuten aika söpöt. Pohjalakkana käytin Lumenen Natural Coden Rock'n roll. Päälle leimasin kuviot Konadin m66 laatasta. Lisäksi yritin laittaa muutaman helmen koristeeksi, mutta lopputulos oli vain kynsille haitallista ja surkuhupaisaa. Miten niin pikaliima ei ole oiva keino liimata kynsikoristeita? :DToiset kynnet on hienostuneemmat ja ilman pikaliiman epäonnea. Pohjalakkana toimii MNY:n 449, jonka päälle leimasin ranskiskärjet Konadin laatalla m19. Niiden päälle yritin leimata kullalla laatasta m80 toisen kärjen, mutta kulta oli liian haalea erottuakseen edukseen. Lisäksi laitoin vähän kimallusta Wild and Crazyn w136 Ticklish toesille. Koristeeksi valikoitui erimuotoiset hopeat strassit.


Kävisin myös läheisellä Tokmannilla katsastamassa heidän kynsilakkavarastoaan, mutta sinne ei ollut vieläkään saapunut Flormareita. Ainoat värit, jotka kyseiseltä merkiltä löysin oli neonvihreä ja tylsän punainen. Aiottujen lakkojen sijaan mukaan tarttui toisissa kynsissä käytetty MNY 449 ja sen pariksi ostin myös vaaleanvioletin 545:sen.

Viikonloppuna myös tarkoitus mennä katsastamaan Haparandan kynsilakkahyllyjä, jos löytäsi jotain kynnenhoitotuotteita halvemmalla. Hakusessa on kynnenkovettajaa ja jotain kivaa kynsinauhoille, ettei niitä tule revittyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti