10. Skittle

Nopea päivitys viimeistä edellisistä kynsistäni, raikkaat liukuväri-skittlet.

Halusin kokeilla useampaa Heinäkuun aikana ostamaani lakkaa ja skittle-kynnet tarjosivat siihen oivan mahdollisuuden. Creme-koostumuksen ohella halusin yhdistää eri värit jotenkin toisiinsa joten värjäsin vain kynsien kärjet eri väreillä ja käytin pohjana kaikissa samaa lakkaa.

Vasemmalle peukalonkynnelle kävi hassusti rapuja syödessä. :( Liimasin sen kasaan kun vaihdoin lakat.

Käytettyjä lakkoja oli siis kuusi, poisluettuna alus- ja päällyslakka. Taustana värikärjille on Goshin Vanilla Ice, kylmäsävyinen shimmerlakka jonka "kiteet" hehkuvat mm. sinisinä alla olevasta lakasta riippuen. Valitettavasti kuvissa ei Vanilla Icen kimmellys pääse esille.
Tässä oikean käden peukalonkynsi ja pinkki lakka on China Glazen Sugar High. Sugar High on viime kevään Up and Away -kokoelmasta johon kuului mm. hyvin monelta bloggariltakin löytyvä Re-Fresh Mint. Huomasin vasta itsekin omistavani toisenkin tähän kevätkokoelmaan kuuluneen lakan, tummanvioletin Grape Pop:n. Kaikki kokoelman sävyt ovat siis creme-koostumuksella.
Muut lakat etusormesta pikkurilliin: jadenvihreä Depend 54, korallihtava Rimmel Apricot Punch, vaaleansininen Depend 246 ja La Femme Beautyn Liberty hyvin vaalea violetti.

Lisää vaurioita rapujen syönnistä, onneksi vaan lakka lohjennut etusormesta.

Lakkaus olisi kaivannut jotain piristettä, hieman yksinkertainen makuuni. Kenties ensi kerralla leimaan tai piirrän kynnen sivuun jonkin köynöksen tms jos teen samantyyppisen lakkauksen. Peukalonkynsien Sugar High oli kyllä niin herkullinen tapaus että saatan tehdä yksin sillä liukuvärjäykset vielä ennen kuin kesä loppuu.

Seuraavassa postauksessa saatte nähdä jotain oranssia.

-Prunella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti