4. Sunnuntaikynnet

Vierailtuani läheisellä Tokmannilla lakkavarastooni karttui kolmella uudella lakalla, joita sitten oli pakko testata. Merkkinä on uusi tuttavuus Flormar, johon en aikaisemmin ole törmännyt, sillä ne olivat alennuksessa. Lisäksi pulloon oli lätkäistyinä koneHELSINKI-tarrat.


Lakaksi valikoitui noista keskimmäinen, Flormar Nail Enamelin nro. 240. Lakka levittyi äärimmäisen hyvin ja peitti kynnen kahdella kerroksella. Väri kynnellä tosin on muutamaa astetta vaaleampi, kuin pullossa.


Koristeluiksi leimasin perhosen Konadin laatalta m39 Konadin valkoisella Princess-erikoislakalla. Lisäksi lisäsin strassit, koska tuntui että kynnet kaipasivat vielä jotain. Lopputulokseen olen tyytyväinen, mutta kuvia ottaessa unohdin putsata kynsien reunat ylimääräisestä lakasta ja ne näyttävät suttuisilta.

Lisäksi Tokmannilta löysin 14,90 LaFemmen luomiväripaletti. Palettiin kuuluu 45 luomiväriä ja 3 poskipunaa. Olen jo pitkään halunnut useampiväristä palettia, jotta voisi testata eri värejä, sillä yleensä tyydyn perusvalkoisteen tai ruskea/beige-yhdistelmään. Paletti vaikuttaa lupaavalta, sillä pidän väreistä ja ne ovat runsaspigmenttisiä.


2 kommenttia: