1. Odottamaton ja odotettu aloitus

Mielikuvituksettomasta otsikosta huolimatta tervetuloa blogiimme, joka kertoo enemmän ja vähemmän neljästäkymmenestä kynnestä sekä muusta elämänmenosta niin Oulussa kuin Tampereella. Blogin kirjoittajat ovat aikoinaan tavanneet interwebin ihmeellisessä maailmassa ja myöhemmin ystävystyneet paremmin tutustuttuaan myös reaalimaailmassa. Blogin takaa löytyvät nimimerkit Dimavarien ja Prunella, joista ensimmäinen asuu Oulussa ja jälkimmäinen Tampereella.

Molemmat kirjoittajat ovat esteetikkoja, mutta hieman erilaisilla mieltymyksillä ja sitä blogikin tulee kuvastamaan. Molempien innostuttua kynsien koristelemisesta ja luomustensa dokumentoimisesta molemmille tuli mieleen blogin perustaminen. Ja jotta blogimaailma ei täyttyisi turhaan, päätimme yhdistää luovuutemme ja intomme kirjoittaa ja perustaa vain yhden ja toivottavasti astetta mielenkiintoisemman blogin. Toivomme inspiroivamme toinen toistamme sekä myös mahdollisia lukijoita erilaisilla luomuksilla ja kokeiluilla upotessamme syvälle kynsien maailmaan.


Olemme verrattain vasta-alkajia kynsien saralla, mutta sitäkin innokkaampia ja haluamme seurata omaa ja toistemme kehistystä. Kynsien ohella blogiin todennäköisesti eksyy satunnaisesti asiaa muusta kosmetiikasta ja pukeutumisesta sekä kenties hieman kirjallisuudesta ja ruuanlaitosta. Päähuomio nimen mukaisesti on kuitenkin neljässäkymmenessä kynnen tyngässämme ja niiden vaihtuvassa ulkonäössä ja pituudessa.


Pitemmittä puheitta tervetuloa ja asiaan...


- Dimavarien & Prunella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti